Ska baby Sean Preston få en lillasyster...

52049-6052049-61

...eller babybror???...det är den stora frågan i Hollywood right now...Britney Spears man(..nåja han är ju faktiskt det...de e ju gifta.).Kevin Faderline sägs ha skrattat bort rapporter om att brittan e gravid med parets andra baby. Baby Sean Preston är inte ens ett halv år än...men det sägs att Britney, när hon var inne på Shabby Chic, ska ha klappat sin något rundade(mer än normailt) mage och sagt: "Ja, det är nr två.."
Kevin ska hur som helst ha dementerat det hela senast den 8Feb. på Grammy Awards med:"Det kommer dröja några år.".(innan jag blir pappa igen).
 Jag hoppas Kevin har rätt!! Så mycket strul som Brittan har haft med Kevin sen Preston föddes så borde det väll ligga i bådas intresse att vänta något med nummer två..Kevin har ju dess utom redan två barn från det tidigare förhållandet med Sher Jackson, Kori och Kaleb. Även om Kevin faktiskt KAN shoppa blöjor som vi har bildbevis på härovan så borde det räcka för den mannen att ha tre telingar under fem år....rätta mig om jag har fel! Ciao!
7 kommentarer
Amie

Jag tackar för dina råd ;)

hannahsthlm

Amie: Det var så lite så...

8ball

is very interesting site...

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Smith

Many+interesting+information+on+your+site+%2D+keep+up+good+workr