Kiss me Kate...

52049-16052049-161
...åhhh...Jag gillar verkligen KATE HUDSON och hennes stil..jättesnygg cape och awesom stövlar:) Hennes älskade CHRIS ROBINSON och hans stora skägg har dock aldrig gjort några större intryck på mig...har hon inga invändningar mot att han har så där mkt hår överallt OCH vad tycker deras son om pappas pussar?? i dont know... Här är de iallafall ute och spatserar på MANHATTAN utan barnvagn.

Jag och Lilla-E har haft d jättemysigt ikväl iallafall. W sover över hos en kompis. 
Lilla-E är  sååå rolig.
Vi har busat & ätit massa chips och choklad(mest Lilla-E). Vi har även kollat på Lets Dance vilket är ett av Lilla-E :s favvoprogram på tv för tillfället..sååå det kan man bara inte neka honom.Tilloch med hans pappa åker på att dansa med till låtarna när Lilla-E & W är där...och han är ingen (pappan alltså) som kollar på dansprogramm..tro mig!
 Tyvärr (för Lilla-E) åkte hans favvo Peppe ut men själv kan jag väll tycka att det var lite på tiden sådär...Lilla-E har nu två yrken han vill bil:.
1 Dansare som Peppe ?! och prata i tvrutan som Peppe(han menar sportsändningarna)
2. Bli MODELL och gå fort på rak linje (En modell som går på Catwalken med andra ord)
Vad säger man? Han e ju bara fööör söööt...ja inte Peppe .....utan Lilla-E!
Vi har även hunnit gå igenom massa modemagazin som jag antingen ska spara eller kasta..varför ska jag spara på så mkt? Men när jag väl slänger nåt så inser jag plötsligt att jag behöver det...ett evigt dilemma;) Ciao
15 kommentarer
Pauline

Han ser galen ut ju!!

Pauline

Jag menade Kates kille alltså

Malin

usch, hennes kille borde raka sig :P

Angelica

Hahaha hur ser han ut?! Han såg värre ut än vanligt på denna bild!

hannahsthlm

Malin: absolut;)

Angelica: jaa..värre än värst;)...och Kate som är sååå sööt..not matching;)

8ball

is very interesting site...

Proton

%3Ca+href%3D+%5C%22http%3A%2F%2Fphatass.ivipsearch.com%5C%22%3Ephat+ass%3C%2Fa%3E%0D%0A%5Burl%3Dhttp%3A%2F%2Fbigtitroundass.ivipsearch.com%5Dbig+tit+round+ass%5B%2Furl%5D%0D%0Ahttp%3A%2F%2Fphatass.ivipsearch.com+%7C+phat+ass%0D%0A%3Ca+href%3D+%5C%22http%3A%2F%2Fbigtitroundass.ivipsearch.com%5C%22%3Ebig+tit+round+ass%3C%2Fa%3E%0D%0AHello%2C+my+design+down.%0D%0A%5Burl%3Dhttp%3A%2F%2Fphatass.ivipsearch.com%5Dphat+ass%5B%2Furl%5D%0D%0Ahttp%3A%2F%2Fbigtitroundass.ivipsearch.com+%7C+big+tit+round+ass%0D%0AA

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Britney

Hello people! Nice site!i

Britney

Nice site... Cool guestbook...m

Jersey

Thank you for your site. I have found here much useful information...+

Smith

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!

Urii

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.e