Fredag fredag.....

Välkommen till min nya blogg!
Verkar grymt kul att börja blogga så nu har jag bestämmt mig för att göra det! Har ingen aning om NÅGON kommer läsa det jag skriver men det spelar mindre roll så här i början.....Här hemma hos oss har vi levt som lite på stenåldern den senaste tiden, har haft en ny dator stående jättelänge för jag visste inte hur jag skulle koppla in den! Eller visste och visste...jag orkade inte ta tag i det för det verkade så krångligt...och istället var vi utan för den gamla hade mer eller mindre sett sina bästa dagar...i underkant...den var hemsk att ens försöka använda!! En  dag för ca två veckor sedan tog jag dock tag i "projektet ny dator"..tänkte att nu står jag absolut inte ut med att se det här paketet i hallen mera som vi snubblade typ över HELA TIDEN, jag tänkte att snart råkar väll någon av bygga en koja på kartongen eller använda den som sparringpartner i tennis....Det bör tilläggas att det finns två mycket busiga killar som bor här också...som vid det här laget var två mycket arga killar också..de ville spela DATORSPEL nu!!! Vad gör man inte för sina barn??Jag var verkligen tvungen att ta tag i att packa upp de där kartongerna. Det fanns ingen återvändo.

Lill Ellis 3 år var hemma och sjuk (som han är var och varannan dag) och insisterade på att "jäpa till"..sagt och gjort..vi satte igång med att packa upp tangentbord och högtalare och hårddisk....vårt lilla innerstads micro mini vardagsrum såg ut som ett elektroniskt slagfelt...Ellis började springa iväg med lite delar och jag försökte skynda mig att få det hela på plats innan något försvann ner i billådan eller frysen eller dyl.
i min iver att vara effektiv så funkade självklart en sladd inte att sätta i...jag menar inte att det var lite svårt eller så..den gick verkligen inte i! Allt annat var påplats men denna sista lilla sladd ville alltså inte connecta med resten....Hur svårt kan det va tänkte jag??? Jag får väll plla lite med den då..nu ska minasnn detta funka!! Det är  ju jättepinsamt och behöva ringa pappa.... Tryckte lite hårdare.....oj nu vaknade Lill-Ellis..jag får blogga mer senare...han är sjuk nu igen...för ovanligheten skull??
Var var jag nånstans??Ja ...datorn ja...hursom helst så blev det pancake av alltihop...kontakten blev skev
och jag fick snällt ringa pappsen som kom och hämtade datorn och drog ut alla sladdar jag lagt ner timmar på att få på rätt plats och skjutsade in den till data-butiken igen som fick byta ut nåt kretskort..och det tog en vecka innan den kom tillbaka..pust! Men nu funkar den jättebra:-) Jag behöver kanske inte tillägga att pappa fick sätta i alla sladdar när han kom tillbaka med datorn...Så gick det med den självständigheten liksom...
22 kommentarer
Jenny

Va kul du verkar!! Bloggen kommer säkert bli kanon med tiden! Kram o happy friday!

8ball

is very interesting site...

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Bob

Nice%252Bsite...%252BCool%252Bguestbook...T

Jimpson

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.p

Elza

Looking for information and found it at this great site...n

Hillari

Excellent web site I will be visiting often

Joon

Wonderful pages! Keep up the grat work.

Anna

Fascinating%2Bsite%2Band%2Bwell%2Bworth%2Bthe%2Bvisit.%2BI%2Bwill%2Bbe%2Bbackd

Britney

I like it and the background and colors make it easy to read8

Smit

This+is+very+interesting+site...m

Kim

You have a wonderful website here. May God rich bless you always.

Jimpson

Sentimental and nostalgic. Great.m

Britney

Cool%21..+Nice+work...+

Jimpson

This is very interesting site...a

Amanda

Sentimental+and+nostalgic.+Great.%0D

Bush

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?

Joon

Very cool design! Useful information. Go on!e

Jesus

Greetings!..

Helga

Many+interesting+information+on+your+site+%2D+keep+up+good+work%2B

Helga

Pretty nice site, wants to see much more on it! :)n