NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER....

Best of 2006 var helt klart  sommaren =)!
Midsommar på landet, Bulgarien, Västkusten och fint väääder...52049-1883

Nytt år, Nya Möjligheter...Har du hört det förr? =) Jaaa..men det  finns ändå människor som tar nyår  som en ny start och jag ska försöka bli en av  dem ;)!

Här kommer mina NYÅRSLÖFTEN    :
1 Sluta röka  ( Jag har gjort det förr...jag vet att jag kan...Att röka  är enbart dyrt,äckligt och riktigt dumt...)
Kanske går jag upp i vikt...men...istället kanske jag orkar träna mer...och håller mig friskare....Jag kommer skriva på bloggen hur det går...det kommer inte bli lätt..men jag ska  fixa det ! =)
Ikväll ska jag röka..hur mycket jag vill..sedan imorgon ska jag helt lägga av....har tänkt på det länge och nu är inte en dag försent!

2. Sova mer.
Jag sover alldeles fööör lite och upptäcker att när jag har möjlighet   så mår jag bäst av att sova så mycket som 9-10 timmar..Rimmar rätt illa med de 4-6 timmar jag brukar sova..sååå..tidigare bedtime är ett måste!  .

3.Träna mer.
Har väl säkert en del att göra med punkt nr 1....hoppas det kommer gå hand i hand ;)!

Ok..thats it....man ska inte ta på sig för mycket..Bättre att ha några få punkter som man är inställd på att hålla!

Har ni några Nyårslöften?

Återkommer senare med nyårsoutfiten och lite annat...Vi ska äta middag här innan utgång ikväll så det kommer jag hinna lägga in senare!

Ha en underbar Nyårs afton NU! Kram Hannah♥

Årets största händelse var helt klart min kompis Maria:s  fina, stora sago- bröllop och galna möhippa!:)
52049-1882
14 kommentarer
Michan

Nej jag har faktist inget nyårs löfte =/ för jag glömmer alltid bort vad jag har lovat =P

hannahsthlm

Michan: Ok..vilken tur?! för mig att jag skrivit ner mina HÄr då...;) Ha ett fint nyår! :)

En Södertäljebos Liv II

Gott Nytt År!

Har lixom Michan inte några nyårslöften. I vanliga fall brukar det vara att röra på sig och äta nyttigare men nu när man är gravid så vill man ju itne "banta". Nästa år lär det dock bli många löften från min sida :o)

lameilleuse

Gott Nytt År Hannah! Själv firar jag med 20 fransoser på en restaurang i centrala Stockholm (chefen är i Paris!). Hoppas du får en fin nyårsafton!

hannahsthlm

En Södertäljebo...: Att vara gravid är ett slgs löfte i sig det..så helt rätt att inte ta på dig mer detta kommande år :)! Lycka till med allt! Gott NYTT! :)

oa

Jag har slutat med löften utan kör med mål då blir det inga crushes efter ett par månader.
Mina mål är dock lite annorlunda: träna behöver jag inte eftersom träning är mitt jobb; röka ..har aldrig gjort...Däremot vill jag utvecklas yrkesmässigt och det är det jag ska koncentrera mig på nästa år.
If it`s meant to be it`s up to me!

Gott nytt!

hannahsthlm

Hi hi..vad kul det låter..ha det förträffligt med de 20 fransoserna ikväll ;)! Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag dig!:) Kramar i massor!

oa: Japp...mål är nog egentligen mycket bättre än löften..men i mitt fall krävs det stränga ramar..så jag kör dockmed löften i år ;)!
I mitt liv MÅSTE dessa förändringar till NU känner jag! :)
Jag hoppas det går ypperligt med dina mål..och det tror jag allt det gör ;)! Stort LYCKA TILL! :)

Gott Nytt År!

hannahsthlm

lameilleuse: den översta kommentaren i förra var såklart till dig..ditt namn ramlade bort ;) Kramis!

Modebladet

Vilken fin och bra blogg du har! Gott nytt år!

jennifer

Håller tummarna för dig...ska åxå sluta röka..men pappa har köpt en massa cigglimpor..får väl sluta efter dom!:D gott nytt år!:D

hannahsthlm

Modebladet: Tack söta:) Gott Nytt År!

Jennifer: Håller tummarna för dig med :)! Kram & Gott Nytt år!

Goddess

Nyårslöften är till för att brytas!
Jag visste inte att du röker. Det kan vara värt att hålla det löftet.
Kram och GOTT NYTT ÅR!!

Anna

om du verkligen är seriös med att sluta röka så ska du väl ändå sluta NU, PÅ EN GÅNG liksom och inte vänta tills imorgon? det är ju en undanflykt och det visar väl att man inte är riktigt seriös. /bantaren:P

hannahsthlm

Goddess: :) Joo..jag röker...det är inget som passar ihop med min livsstil så jag måste absolut sluta! Jag ska försöka så gott jag kan=)! Gott Nytt år önskar jag dig och din familj! Kram!

Anna: Nopp...är man seriös har man en plan osv. Att sluta tvärt är kanske inte en bra lösning för alla..och varför skulle jag sluta just på nyårsafton när det är party?;)Då hade nog kvällen inte blivit så rolig alls för min del..Har läst på internet en hel del nu och det bästa är tydligen att TRAPPA NER...Jag ska hur som helst bli HELT rökfri inom en snar framtid :P!