EASY LOOKS TÄVLING

52049-1852
Jag lovade ju halvt som halvt att lotta ut en av mina Easy Looks  tidigare i höstas, sedan glömdes detta bort. ..tyvärr...

(Vi fick ju en hel uppsjö..nåja..säkert 5-6 st Easy Looks på Bloggdrinken  som anordnades av  Amanda och Sophie,   även en representant för Easy Looks kom förbi och berättade om den smarta
 multi-produkten  :-   )

NU  när det närmar sig jul och nyår känns det dock trevligt att kunna ge någon läsare en liten julklapp i form av en EASY LOOK:s  i nyansen Lavender  ..även om den  då inte hinner fram till jul....=/!
(kanske kan användas till nyårs-partyt...?! ;)


Läs mer HÄR om Easy Looks

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla  är att lämna en kommentar med ditt svar, skriv under med din bloggadress eller mejladress om du är "icke-bloggare".

inför ett nytt år när det gäller att ta nya  tag vill jag gärna  veta vad ni vill LÄSA MER OM här på min blogg  om , VAD SOM ÄR BRA som det är samt    VAD SOM BORDE FÖRBÄTTRAS  (om det är något jag kan påverka själv ).


Självklart kan man aldrig vara alla  till lags,men det finns säkert många områden som kan förbättras..så ta dig  gärna tid att vara med och göra din åsikt hörd samt  tävla  ! :) TACK! :)

På JULAFTON   presenteras vinnaren av "julklappen" HÄR  .
Jag kommer även medd. på vinnarens blogg eller via mejl (om blogg inte finns)
så får vinnaren mejla mig sin adress.
Jag står självklart för frakten!!

LYCKA TILL! /Hannah♥

OBS OBS OBS!:

Jag kommer lotta fram en vinnare bland svaren efter "deadlinen".

"Deadline" för tävlingen ÄR :23/12 kl 18.00
from. NU tom.  går det bra att lämna svar HÄR.

23 kommentarer
/K

Hej!
Vill tacka för en bra blogg först och främst. Jag har läst här i ca 6 mån men inte kommenterat speciellt mycket, om alls...minns inte.
Men jag har intrycket att du är ganska "tjejig" (positivt menat) och vill gärna ha tips för en mer "tjejig" eller feminin känsla/utstrålning/stil.
Hoppas du förstår vad jag menar!
God Jul!
/Kattis

hannahsthlm

K: Vill du vara med och tävla måste du lämna en mejl eller bloggadress..tack för att du tog dig tid att svara:)! God Jul!

Linnéa

Hej Hannah!
Jag ska ut och shoppa lite "julkläder" i helgen. Jag brukar aldrig klä upp mig speciellt inför jul, men i år tänkte jag fixa lite extra. Hade tänkt ha röda leggings/strumpbyxor för att få lite julkänsla, tillsammans med en kort jeanskjol. Vad tror DU om den kombinationen och vad ska jag i så fall ha för överdel? Vad tror du om en stickad, lite tjockare troja, eller en tunnare tröja/top?
Eller är jag helt ute och cyklar?:)
Till tänker jag ha ett par pumps, har en massa olika, vet inte precis vilka jag ska ha. Det bestämmer jag när övriga kläderna är utvalda!:)
Det vore även kul att få se en dagens outfit från dig om du hinner med det under helgen:)

Moa

Jag önskar fler reccencioner, det är bland det bästa att läsa! Ett par fler uppdateringar vore bra, och gärna lite mer privatliv, men annars gillar jag din blogg jättemycket! Puss på dig! ;)

Även om min bloggadress står över så skriver jag min mejladress, [email protected]. :) Om jag nu mot all förmodan skulle vinna så är jag inte hemma på julafton utan kommer hem ett par dagar efteråt (onsdag eller liknande), först då kan du få min adress! :)

Mikaela

Tycker din blogg är riktigt bra, lagom med info om ditt privatliv (en del får man faktiskt hålla för sig själv;P) och många bra tips. Lite fler tips på bra produkter, sajter och kläder vore toppen! Och den där foundationspecialen, vart tog den vägen?? den var riktigt bra! mer sånt!=) Läser din blogg i stort sett varje dag, den håller verkligen toppklass!!

Fia

Jag tycker att din blogg är jättebra! Den har lite av varje; Personligt (kul att läsa om folk.. och dina söta barn :)..), mode, dagens outfit. Bilder har du också mycket av i din blogg och det gör att man fastnar ännu mera och vill läsa mer och mer. Allt blir mycket mer intressant med bilder. Det enda som jag tycker att det skulle kunna vara lite mer av är reccencioner. Förstår att det kasnek är lite jobbigt att hålla på med.. Men om du har lust så :) Sedan kanske lite mer mode/klädes tips inför olika saker, vår sommar, festligheter osv. Men somsagt så är din blogg toppen utan allt detta! Det är en lagom mängd av allt och kul att den är personlig!!

Fiorella

Jag tänker inte fjäska eller överdriva för att få vinna. Kan bara säga att jag är en trogen läsare och precis som alla andra så skulle jag uppskatta att vinna såklart =) Kram

Tiina

Hejsan. Måste tacka för en väldigt bra blogg, du har lyckats att sätta en bra balans i den, lite privat liv, lite vardagligt och lite mode, vilket resulterar i en väldigt bra blogg.
Det enda jag tycker du kan ändra på är nog att du kanske möjligtvis kan uppdatera lite oftare, dock kanske det är svårt när man är singel mamma. Men försök dock gärna. Finns inget jag tycker du ska lägga till utan jag tycker din blogg är liksom den du jag föreställer mig (dock känner ju inte jag dig, men den bild jag fått av dig).
Keep up the good work !

Käthe

Jag vill se dina outfits. :) Och vad du tycker om olika märken inom hudvård och smink.

Lottisin

Jag gillar att läsa om dina inköp och recensioner av olika produkter... En lagom dos av privatliv har du också vilket ger bloggen lite personlighet! :) hade gärna sett mer ännu mer tips och råd om smink och hudvårdsprodukter, det är ju ditt specialområde så det gör det ännu mer intressant att läsa eftersom det känns som om du verkligen vet vad du pratar om...

Jessica

åhh du vet ju att jag jättegärna läser om dig och ditt liv och älskar att se korten på dina söööta pojkar =)
Hoppas ni får en helt faboulos jul med massa god mat och massa klappar..

själv får jag nog ingen för A tycker inte jag varit en snäll mamma i år ;) kram jessica

Cassie

Hej hej Hannah!
Jag vill gärna ha mer recensioner och givetvis tips om make-up :) Gärna teman med olika produkter som du gillar extra mycket (: Och så gillar jag när du skriver om allt galet (:P) som händer dig under dagarna.
Kram

Anonym

En sak jag skulle vilja se mer av (Har sagt det förr:)) är bilder! Bilder på outfits, bilder på make-up (hur det ser ut på!) En annan grej jag uppmärksammat när jag sett tillbaka i början av din blogg, är att du är såå fin på bild framifrån! Missförstå mig inte, du är fin ändå, men SÄRSKILLT smickrande för dig, tycker jag framifrån-bilderna är. Du var speciellt fin på bilden i dina nya Roca wear tröja (Om jag inte minns helt fel??) Det ser aningens för planerat och poserande ut när man smajlar på många bilder! Fast å andra sidan, är man glad så ska man ju le!:)

Nu ska jag ta en kopp hallon-the och sen sova! Imorgon är det sista minutenjulklappsshopping som gäller!:) Hoppas det inte är så mycket folk i affärerna! *ÖNSKETÄNK*

Sandra

Jag tycker alltid om bloggar med lite vardags/privat liv i (så mkt man själv vill lämna ut såklart), sedan är jag lite nyfiken vad du jobbar med, har för mig att det är som makeup artist och att du är/varit skådis, men jag kan ha fått det om bakfoten! Jag gillar att läsa om olika produkter du köper och recensioner av dem. Det är jätteroligt att du är generös och säljer/ger bort saker du inte har användning för till ett mkt bra pris, det är roligt! Det jag kan tycka kan förbättras är att jag vill ha mer vardagsinlägg om dig och ditt vardagliga liv, jag gillar peronliga bloggar!

/K

Hej!
Jag lämnade adressen i fältet för e-postadress när kommentaren skrivs, syns inte den?
Iaf mailar jag di!
Ha en fin dag!
/K, som skrev högst uoo

Anna

Jag skulle vilja se mer av tex "i väskan", "i min garderob" och bilder mm!

Jag har läst din blogg i ca ett år för den sköna mixen av personligt o shopping!

Jag tycker inte att du ska ändra något, jag gillar din blogg som den är! Den enda saken skulle vara lite mer recensioner av dina inköp :)

Tack för en bra blogg!
Anna TopLook

Therezz

Jag skulle gäna vilja se lite hemma hos inlägg från ert hem! :) Det skulle vara jätteroligt!

Hoppas ni får en underbar jul! Kram ram

susanna

Det som gör att jag dagligen läser din blogg är att den är så personlig, men att du ändå lyckas mixa detta med mode och skönhet. Att du har så mycket bilder också är ett stort +! Något du kan göra bättre är att skriva mer om hur dina dagar har varit, t.ex. inlägget om den dagen du hade fått tag på en discobiljett till ett av dina barn var väldigt underhållande!

Sara

Jag tycker jättemycket om din blogg och tycker att du har en bra blandning mellan mode, make up, privatliv och bilder! Det skulle vara roligt om du kunde fortsätta med "krönikorna" - det var verkligen ett jättebra inslag! Och så mer smink-specialer om t.ex. mascara, concealer och massa annat kul! :)

Emmy

Jag håller med många andra och skulle gärna se mer recensioner, och mer tips på & snack runt smink & skönhet. Du har ju så bra koll på sånt, och med allt ditt smink har du nog några bra tips att dela med dej av! Tycker annars det är en lagom mix av personliga grejer & annat. Bra jobbat! :)

sanna

hejhej! jag tycker att din blogg känns rätt annorlunda mot andra, inte lika fylld av dagens outfit som andra bloggar lätt kan bli. jag vet inte riktigt, men din känns mer personlig? jag skulle också vilja läsa lite fler recensioner, det är alltid intressant. :) ha en bra jul! :)

hannahsthlm

Linnea: Låter fint din outfit inför jul tycker jag..jag tror jeanskjolen är på "frammarsch" snart igen så kör på den du=)! Knästrumpor eller benvärmare till kan bli riktigt snyggt!
Ska försöka hinna visa juloutfits i helgen! :)

Linnéa

Jag ÄLSKAR min korta jeanskjol! Det är svalt och skönt att ha på sig med leggings under!:) Ute måste man docka ha ngt varmare på benen såhär på vintern!
Jag valde ett par kostymbyxor, löst sittande modell ist för kjolen.. blev bra det med!
Hoppas din julhelg var bra!