Nya auktioner och..jaaa..det är verkligen varmt=)!

Phuu..Nu har jag kommit hem...Fy vad varmt det ÄR ute..Ska absolut inte klaga eller så men när man sitter och äter middag och inte är i närheten av bad eller hav så känner man veeeerkligen HUR varmt det ÄR=P!

Lovar att svara på kommentarer ikväll..har blivit dåligt med det de senaste dagarna MEN jag har helt enkelt inte haft tid=(! Nu ska det bli bättring ikväll!

Ville bara medd. att det nu finns lite nya auktioner by moi att kika in på ikväll! Uppdatering: Allt sålt av det jag la in idag=)! De finns lite kvar från går dagen dock..så kolla om du ej gjort det!!!

Ett riktigt KAP är denna KANEBO Enchancing Emulousion Super Rich som jag köpte på en flyplats tidigare i sommar och tyvärr passar den inte mig fast jag trodde det för jag läst så mycket bra om den och fått den rekommenderad.... Har endast använt den 1 gång och den var INTE billig så kolla gärna in auktionen!
Den har en hygienisk glas flaska som man häller ut i handen från..inga fingrar i flaska alltså..super!
Nypris ca 500 kr..På www.strawberrynet.com  där du kan läsa mer om den så kostar den $63.00..jag säljer min MYCKET billigare=)!


SEGLARSKOR i Marin/Vitt som TYVÄRR är för små för mig..snyft=( ENDAST anv. EN GÅNG på Västkusten  och ser helt nya ut!

Säljer även LINNE och LEGGINGS från SISTERS och H&M i ett paketpris..ni vet de där söta leggingsen med spetskant nedtill=)! Aldrig använda och ligger i sin förpackning med prislappen kvar!

Ha nu en häärlig Söndagkväll!...♥
 så återkommer jag med ett till Collage och Taxfree köpet..som dock INTE är mkt att skriva om;)... lite senare..NU ska jag dricka Loka med is......väldigt m y c k e t   is =P!

Kram/Hannah
28 kommentarer
Johanna

Loka med is, massa is är det bästa på sommaren! Och varmt ja, mycket varmt är det.. Skulle behöva en dusch.. puh.. Kramis!

v

ÅH kunder inte skorna vara i strl 38.
grymt snygga jue!

JessicaN

Jag slog till på skorna! :D

therese

hej! har du nåt bra tips på schampo att tvätta sminkborstar med? kommer ihåg att du för längesedan skrev om något, men när jag läste om den stog det att den bara var till för uppfriskning när man hade bråttom typ...

hannahsthlm

Johanna: Absolut! Loka och massa is är det gooodaste som finns när det är så här varmt=)!Kram & Hoppas du haft en bra helg!

V: Tyvärr..jaa..de är snygga..men för små till mig=(!

JessicaN: Ja,jag såg det!=) Kul! Har mejlat dig!

Therese: Jag brukar använda den från Smashbox att spraya på, passar bra om man inte vill tvätta dem med shampoo och vatten hela tiden vilket funkar utmärkt annars om man har tid och tillgång till vatten! Eftersom bra penslar är gjorda av äkta hår( bla.ponny hår) så kan man ju tvätta dem precis som sitt eget hår..dock inte med balsam=)! Syntetborstar kan man tvätta med diskmedel och vatten. Lycka till!

Käthe

JessicaN, jag var nära att slå till innan dig, men så tänkte jag: "Vad ska jag med ett till par skor som sambon kommer att förbarma sig över." :))

Svar från hannahsthlm

Käthe: ...men en Jeans jacka till lilla killen kan han väll inte ha ngt emot?;)Kul att du slog till! Han kommer säkert bli super söt i den=)!

Käthe

hannahsthlm, precis! Klart killen ska ha kläder. :) Ska shoppa lite mer höstnytt till honom senare i veckan.

från hannahsthlm

Käthe: =) Ja..det är mycket de behöver... men sen är det ju tur att det faktiskt är lika roligt att shoppa till de små liven som till sig själv ;)!

8ball

is very interesting site...

Helga

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it.k

Jones

Thank+you+for+your+site.+I+have+found+here+much+useful+information...

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Bob

It%5C%27s+a+great+and+valuable+site%21m

Jones

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it.i

Smith

This website is Great! I will recommend you to all my friends. I found so much useful things here. Thank you.t

Sveta

You have a wonderful website here. May God rich bless you always.n

Svetlana

You guys do a wonderful job! Keep up the good work!!!u

Bill

i love this site.+

Joon

The site\'\'s very professional! Keep up the good work! Oh yes, one extra comment - maybe you could add more pictures too! So, good luck to your team!d

Jooni

Fascinating site and well worth the visit. I will be backe

Jimpson

You+have+built+a+good+websitev

Helga

I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work, greetingsa

Jesus

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?

Anna

The site\'\'s very professional! Keep up the good work! Oh yes, one extra comment - maybe you could add more pictures too! So, good luck to your team!t

Smith

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.t

Jakubyvonne

Keep the good works comming.