Just looove Taxfree too....

52049-626
...här är det jag fick med mig från Släkt kryssen till havs......

1.LACOSTE pour homme (En present..doftar verkligen awesome..rek. till en kille i din närhet)

2. DIOR Dior Pure Light nr 200. (Kör ju alltid med nr 100..så här till sommaren som förhoppningsvis kommer NÅGONGÅNG kan det dock vara snyggare med en något mörkare nyans, jag kan även blanda 100 och 200 till den perfekta nyansen vid behov framöver..smart när man har två nyanser av samma foundation)

3. Bronshjärta by PILGRIM (Blev total förälskad i detta bronsfärgade hjärta med små kristaller..ubercute)

4. BIOTHERM Age Fitness 2 yeux. (Bra ögoncreme som omedelbart går in i huden och ger ögonkonturen ett  avslappnat och piggt utseende ..perfekt under makeup)

Jag fick även med mig Helena Rubensteins mascara LASH QUEEN..eller det var just det jag inte fick..tror den hamnade i Beccas taxfreepåse MEN jag köpte den iallafall...Hoppas den kommer till rätta inom en snar framtid, min gamla är next to finish...Bara den inte hamnade i nån av farfars kassar bland ölbeställningarna  till Brigdeföreningen..då lär jag nog aldrig se skymten av den igen...;)

HANNAHS SLUTSATS AV ÅLANDSKRYSS MED BIRKA PARADISE:
♥ Perfekt lyxig Middagsrestaurang (finns säkert flera, men den vi satt i hade god mat och höll hög klass)
♥ Bra SPA med många behandlingar att välja på och goda frukter att smaska på
♥ Mysigt bad där många låg och solade....dock är strålningen farlig har jag hört vilket inte alls är bra..vi solade inte...men jag använder ju alltid BUS istrället så det var ingen som hade förväntat sig att jag skulle lägga mig i en solstol heller..
♥ Fint inredda hytter och skön Taxfree med mycket smycken..me like! Bla. Snö och Pilgrim och MYCKET ur kollektionerna=)!

ψ Stort Minus för ALLA fulla människor som vimlade omkring all over the ship...det var inga ungdomar direkt..mest 40+..riktigt scary...Var man än gick..även med Lilla-E i barnvagn och farfar i släptåg fick man inviter till shots i hytter och annat ....horribelt..även dagtid...
Jag är van att parta med någorlunda stil och finess....att åka på en liknande kryss för partylivets skull skulle för moi vara helt och hållet otänkbart..kommer aldrig att inträffa!
Man får sig verkligen en tankeställare när man varit iväg ..man tror ju inte riktigt att det ska vara sååå illa..men det är det...det är värre..synd på en fin båt med fantastiskt SPA!

 Ciao!

När en tant i 45 årsålden visade trosorna (vi pratar inte Hanky Panky style här inte..)för typ 10 överförfriskade kostymnissar och sluddrande frågade mig och en småskärrad  Lilla-E VAR hon befann sig egentligen....då var jag glad att farfar satt kvar och smuttade på sin kaffe och avec
i den preppy restaurangen...Han ser och hör inte så bra och tycker kryssen var tipptopp...ho ho ho...
26 kommentarer
yenny

know what ur talking about.. min idé av att festa är inte heller att göra det på någon finsk båt ute till havs ;) hahaha! klarar mig bra utan dansband och pensionärer när jag ska festa :)

Evelina

Nä, håller verkligen med! Blä för alla fulla människor som söker sina one-night-stands i kontaktannonser direkt när dom kommit hem utan dennes nummer... maten är god, tax-freen är bäst men naah det är inte bästa stället att socialisera sig på^^ bra att du hade kul annars iaf :D

hannahsthlm

yenny: absolut!;)

Evelina: Förutom alla fulla patetiska människor (som dock var svåra att bortse ifrån) så hade vi det dock lovely=)!

anina

Kul att höra lite om resan :) Tänk när vi var där ca 25 tjejer och skulle ha en kul partyresa, vi insåg ganska snart att de flesta som var ombord var kostymnissar i 40-50 årsåldern, fast vi hade kul ändå :)

Tinna

Det roligaste med en kryssning är ju nästan att shoppa i taxfree! Allt känns ju så billigt... Tänkte ev ta en spa-kryssning med den där båten senare i vår..

suratanten

Ha ha...du påminner mig om varför jag inte gillar kryssningar...alla (de flesta) är stupfulla. Fast annars låter det ju härligt. Det kanske är mindre fullisar om man åker på en vardag.

titti

trist läsa det du skriver om 40+. du borde först kanske tänka på hur du själv uppfattas av dem som är 20 år gamla.

Frida

Hjälp! När jag var i Estland i september så gick ju färjan på grund, och vi fick ta Finlandsfärjan hem = skräckupplevelse. HJÄLP! Hehehe. Men taxfreen är fab som du säger!

hannahsthlm

anina: Klart ni hade kul ändå..man gör ju det bästa av situationen=)...säkert inget större fel på de som reser egentligen men sorgligt att de ska dricka sååå mycket bara..och dagen efter oxå...inte riktigt min grej;)!
Åker man ett helt tjejgäng så är ju det otroligt roligt i sig!=)

Tinna: Tycker jag absolut du ska göra..Spa och taxfree var somsagt looovely=)!

suratanten: Tror absolut det kan vara mer konferenser och ett annat "klientel" om man åker på veckan..helgerna är väll "de värsta" på kryssningar med tanke på över förfriskade Svenskar..=)!

titti:Jaaa...jag har ju absolut inget ont att säga om 4o+ i sig kan jag tala om till att börja med=)!Skulle någon 40+ ha tex. en modeblogg skulle jag tycka det var superkul att läsa! VAD JAG DÄREMOT INTE TYCKER ÄR KUL är att se 40+ och med det menar jag folk mellan 40-60 (som medelålderna var på kryssen) stupfulla och betee sig sämre än vilka 14 åringar som helst som länsat barskåpet hemma....DÅ blir jag illa berörd och tycker man borde lärt sig mer och kommit längre i sitt liv än att behöva betee sig såååå! TYcker inte det är okey för 30 åringar att ha sådana fylle slag heller och det kan jag tala om skulle aldrig falla mig in!Att 40+ åker på kryssningar och har trevligt har jag däremot inget emot och det var inte det jag skrev heller....att se en 45 årig tant visa trosorna har jag däremot väldigt mycket emot (speciellt när det sker framför mina barn)!! Ha en bra dag!

hannahsthlm

Frida: Men guuud..vilken upplevelse...på grund..inte vad man förväntar sig precis..har aldrig åkt Estlands färja..är de båtarna mer civiliserade?=)

Angelica

Usch vad pinsamt.... jag tycker sådant är riktigt tacky!
Jag gillar inte fulla människor över huvud taget och jag hoppas att jag själv aldrig kommer att bete mig såhär.... jag som sitter och skäms över mitt o-classy beteende nu i helgen trots att jag är 23 kanske ligger i lä ändå...

And as for Titti goes.... jag förstod inte riktigt om hon var 20 eller 40 (?) men jag kan bara säga från min sida så tycker jag du verkar supercool och en fantastisk mamma och att jag verkligen önskar att jag själv kommer vara en trendig mamma när den dagen kommer, och jag tror de flesta förstod att du absolut inte menade något illa om 40-åringar eller pensionärer som åker på kryssning och har trevligt, utan det beteendet med den 45-åriga damen som visar trosorna, för det är ju bara sååå tacky. Usch!

hannahsthlm

Angelica: Riktigt pinsamt var det...hggghuarrr;)!När farfar 80 år tar en avec till kaffet och ett glas skumpa på nattclubben och börjar berätta historier från 50 talet tycker jag är hur charmigt som helst och var riktigt roligt...MEN ÖVERFÖRFRISKADE personer är dock ALDRIG charmiga även om de är 18 eller 50...majoriteten på båten var ÖVERFÖRFRISKADE (ja.inte farfar dåå) och visste inte var de var typ..sånt är soo scary...är man 23 så har jag dock mycket större förståelse för att det ibland spårar ur och att man kanske rycks med av tillfället än om man är 45 eller 65....jag spårade endel själv som 23 åring kan jag tala om...gjorde saker som jag absolut inte skulle göra idag som 30 åring...det var det jag menade som svar på Tittis kommentar..att man vid den lite mer mogna åldern 40+ borde lärt sig av sina misstag back in the days....men tydligen är inte så fallet ute till havs iallafall...Ha en bra dag gumman=)!

fruitcocktail

(Varning för upprepning, skrev en kommentar tidigare men jag tror den ev försvann....)
Jag åkte oxå med Birka nyligen (80års fest men ändå;) ) blev oxå helt chockad av alla fulla människor. Det var nästan ett "nöje" att kolla in alla fyllskallar! Dom började ju typ supa på terminalen som om dom aldrig druckit alkohol förut, heeelt galet!

hhannahsthlm

fruitcoctail: Jaa..heeeelt galet är verkligen rätta benämningen på det hela..Visst kunde man inte låta bli att skratta lite åt alla tokerier som man såg men samtidigt var det ju väldigt scary...;)!

Linda

Halsbandet ser fint ut. Hoppas på en närbild snart ;)

hannahsthlm

Linda. åhh..tack=)! Kommer nog på en "cloose up" soon;)!

8ball

is very interesting site...

Sveta

Hi friends! Sorry for it, but I very need money! :(

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Bush

Hi%2C+good+morning+to+all+of+you...+Nice+Guestbook+%3B%2D%29+%21%21%21j

Kim

I+like+it+and+the+background+and+colors+make+it+easy+to+read.

Park

I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work, greetings.

Sveta

Excellent site - do keep up the good work.%

Jersey

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!

Amanda

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?