Jag håller med dig Johan! (till viss del)

52049-644
Tacky or not ?Väskan heter Petit Noé och går loss på $1.430.00

Vill börja med att påpeka att denna nyhet från Louis Vuitton(ja modellen är ny,samma gamla tryck och så..)är INTE Dagens Vuitton MEN för mig ett exempel på en "tacky Vuitton" som jag INTE skulle använda även om jag fick en som var värd ca 12 000 kr!
DAGENS VUITTON och DAGENS DIOR gör jag lite med"glimten i ögat" som ett roligt inslag här på Bloggen för att just ta fram  de inte allra vanligaste och mest uttjatade godbitarna ur respektive sortiment!
PETIT NOÉ här ovan känns dock mycket uttjatad för min del även om den är ny...Jag är alldeles allergisk mot väskor med LV tryck i pasteller efter flugan med dessa för några år sedan och alla kopior som kom..gosh!
SÅ BLIR DET JU MED VISSA LOGGOR OCH VISSA MODELLER..men för det innebär det ju inte att man behöver DISSA allt ur dessa märkens kollektioner! Det är min åsikt i frågan!
Kommentera gärna med ERA  åsikter vad ni tycker om Dagens Dior och Dagens Vuitton! Det skulle JAG uppskatta mycket..OCH ni behöver absolut inte hålla med mig! ALLA åsikter är VÄLKOMNA!
Vill ni mejla mig era åsikter om bloggen går det bra på: [email protected]
Detta mej fick jag från Johan :

"ja men Louis Vuitton och Gucci tryck måste väll tillhöra nåt av det mest uttjatade alla
kategorier?
Det är ju sådant som var och varannan högstadiebrud går omkring med..Kan nåt bli mer tacky?
Tänkte på det senast idag när jag följde en son till pianolektion på en skola härikring!

Annars tycker jag du har en trevlig Blogg! Jättefina bilder på dig och barnen, verkligen!
Kram Johan."

Svar från Hannah:
 Tack för att du gillar Bloggen Johan! Alltid kul=)!
Om du läser vad jag skrivit ovan om LV tryck så har du ju mitt svar angående detta där...Att ha en fejk LV eller Gucci väska är aldrig en särskilt lyckad fusion och det förmodar jag att dessa högstadietjejer du sett burit omkring på! Fejkat skinn brukar se tacky ut både med LV tryck och utan!
Jag försöker undvika att ta upp uttjatade modeller och ska kanske byta tex. Dagens Dior mot något annat märke snart för att alltid kunna presentera skor,väskor och accessoarer som jag själv gillar..kan bli svårt när nya produkter inte pluppar upp i samma takt som min blogg publiceras..Ha det bra !
50 kommentarer
Gloom

För första gången har jag modebloggat!!!

hannahsthlm

Gloom: Jag kollade in...klart du ska ha en sån tröja ju;)!..eller inte..

christine

Hihi, jag håller med Johan om Louis Vuitton och Gucci med de vanliga loggorna, lite uttjatat... MEN, det finns snygga väskor därifrån med. Detta är ju min smak och åsikt, alla har vi ju olika =) Har alltid gillat denna väskan: http://www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10467843&SectionID=
Den är så snygg i svart och jag gillar modellen! Gillar inte de med färgade loggor på. But that's just me. =)

christine

Ja, här är den i blått... riktigt snyggt det hade varit i rött *drömmer*... men för dyr! =)
http://www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10260279&SectionID=6000

Emma

hej hanna! måste trycka till lite:) hehe jag får säga såhär: jag har en liten Louis Vuitton som kosta 2500 kr på deras affär köpen den där. Gillar den något grymt det är den klassiska väskan den med brunt och beiget minns en om det kallas canvans?:s hehe.. men jag gillar Louis Vuitton klassiska väskor, men gillar inte de med fräg som den ovan, den är en sommarväska för och man kan tröttna på den väldigt lätt på, men vet ej. Min louis vuitton hänger alltid med mig nästan över allt men nu på sista tiden har jag inte haft den på ett tag men gillar den. hänger så fint hemma men ska lägga ner i min påse igen tills jag ska ha den nästa gång. Alla väskor kopieras vilket är himla tråkigt tycker jag.

Föresten Hannah det är kul med dina dagens Louis Vuitton och Dagens Dior:) jag gillar det. så kör på:) hehe..

Charlotte

Gillar absolut inte LV-väskn med färglogo och ännu värre den med svart grundfärg! Ser ut som kopior även om de är äkta! Däremot älskar jag den klassiska logo-väskan i canvas! Har en själv som jag använder jämt! Kul blogg, kika gärna lite i min :)

Johanna

Jag själv har en plånbok från LV. Den gillar jag! Men har inte varit sugen på att ha en LV väska. Men sen så har jag börjat gilla Gucci. Skulle inte ha nåt emot att ha en Gucci väska. Men helst skulle jag klart vilja ha en chloé..
Snygg blogg du har!

Askungen

tackar! jo uppvaktad och uppskattad som en kronaprinsessa!

LV-väskorna är fula tycker jag.... men men....

Hannah

I love your blogg, och LOuis Vuitton och Gucci är tidlöst enligt mej :)

Angelica

Jag gillar inte de färgade LV som på bilden, eller de med svart botten, problemet med dem är att de äkta inte är snygga och man bara antar att de är fejk för de ser hemska ut... men jag har en canvas, modellen är Papillon - den runda - och den är underbar som everyday-bag även om jag misstänker att folk bara antar att den är fejk... =o)

Men jag skulle nog nästan kunna mörda för den där LV-väskan i rosa som du hade på inlägget lite högre upp....

Millan

Jag måste säga att jag inte skulle vilja lägga ner pengarna på en väska som sen alla andra tror är fejk. Min kompis brukar vara i turkiet jätteofta, och jag tror att det var den andra gången som vi träffades, och jag var hemma hos henne, och hon hade en "klassisk" men ack så tråkig LV väska hemma och det bara ploppa ur mig "ah jag ser att du har fått med dig fynd hem från turkiet ha ha". När hon fattade att jag menade LV väskan bara tittade hon på mig, och blygt tillade att den var äkta och att hon hade pungat ut 9000:- av sina besparingar på den. Fatta då hur många av hennes andra bekanta som också tror elelr trodde att den var fejk? Då är den ju inte längre värd pengarna. Sen för att vara ärlig så tycker jag att väskorna i sig ändå inte är värd pengarna, eftersom jag tycker att man måste kunna använda väskan. Min kompis som jag pratade om vågar knappt använda sin, och så ska det ju inte vara..

therese

Allt är ju i grund och botten en smak sak! Denna väska är enligt mig egentligen ögongodis till vår/sommar, både modellen och färgerna livar upp. Tråkigt är ju alla plagiat, som dock alla designerhus verkar ha och att en vara/märke/modell så hysteriskt uttjatas. Detta är ju faktiskt samma för trender; det gäller att inspireras, plocka personliga favoriter och bilda sig en egen stil tycker jag. No no till slaviska trendnerdar!

therese

Millan: Det gäller att ha klart för sig själv varför man köper en vara. Är det för att "alla andra" har den, för att man personligen tycker om den eller för att man vill satsa på kvalitet...!

Linda

Jag håller med. Lyxmärket LV är tyvärr förknippat med kopior som bärs av fjortisar och inte av de "fina damerna"...

hannahsthlm

Egentligen hade jag inte tänkt att kommentera varje kommentar just i det här inlägget(annars gör jag ju alltid det!)..här är det meningen att alla bara ska få tycka till..men jag kan ju ändå inte låta bli att kommentera lite...

Christine: Ja den väskan är snygg!

Emma: åhh..kul att du gillar Dagens Dior och dagens Vuitton..jag fortsätter;)!

Charlotte: tack=)!Ska kolla in till dig!

Johanna: Tack:)!

askungen: OK=)!

Hannah: åhh..Tack=)!

Angelica: Det finns många LV saker jag skulle kunna näääästan mörda för utan jätte pråliga loggotryck i klara färger...den rosa är ett exempel.. supersöt;)!härspännena jag bloggat om och hundväskan är några andra..jag vet..jag har ingen hund..men men;)!

Millan: Jag förstår din kompis..det skulle på ett sätt vara såå mycket bättre om inga kopior alls fanns ju..men så kommer det ju aldrig att bli..såå..Hon ska vara stolt för sin äkta väska ändå tycker jag..kollar man noga så ser man ju skillnaden absolut..jag ser nästan jämt om det är en falsk eller äkta på typ bussen osv. Kram!

therese: Håller med att man absolut ska plocka det man gillar och inte följa trender slaviskt..sådant är bara jobbigt& trist och inget för moi iallafall;)!

Linda: Det är riktigt synd att det är så här i Sverige..det är väll för alla svenskar har varit på Mallis och i Turkiet på charter och sett denna kopie försäljning på nära håll kan jag tro. ..LV har lite högre status utomlands i typ Frankrike och USA där det nog inte fullt så ofta förknippas med fjortisar..;)!

miss Carleonleon

Jag är inte ett fan av denna typ av märken på väskor (varför inte köpa 10st för 500kr istället för en för 5000) men för den som är intresserad av LV-prylar så kan jag tipsa om att det finns ett par second hand slip-in-skor på Di Nuovo på Lutmakargatan (typ nr 48 kanske) med samma stil som väskan ovan. Jag kollade inte så noga på storleken men skulle tro att det var ca strl 37. Skynda skynda!!!

8ball

is very interesting site...

Jimpson

You guys do a wonderful job! Keep up the good work!!!o

Marilyn

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP. excellent site i really like your stuff.l

Jimpson

Excellent site, added to favorites!!e

analbleaching

Hello, nice site

Sveta

Very cool design! Useful information. Go on!y

Jersey

Thanks for your project. I like this site. KEEP IT UP..r

Smith

Interesting web page is, i\'ll see you later one more timeb

Elizabeth

I enjoy your site very much! THANK YOU+

Britney

Hello people! Nice site!e

Keno

Thank you for your site. I have found here much useful information...

Hillari

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.l

Bill

Your+guestbook+is+example+of+middle%2Dclass+guestbooks.+Congratulation%21+I%92ll+show+your+site+and+guestbook+to+my+friends.1

Sveta

I enjoy your site very much! THANK YOU

Prohor

Very+interesting+website.+Keep+up+the+outstanding+work+and+thank+you...r

Jooni

I consider that beside Your site there is future!u

Vasilii

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!f

Kim

I\'m love this great website. Many thanks guy!

Britney

I enjoyed your page. Keep up the good work! Feel free to visit my page. It\'s cool too.

Kim

Just serfed in. Great site, guys!u

Smit

You have built a good websiteh

Jimpson

Wow!!! Good job. Could I take some of yours triks to build my own site?

Jimpson

Lucky to find you, keep on the good workk guys! Best of luck.

Vasilii

Hi! Definitely nice and neat site you got there.o

Bill

I you all love!i

Elza

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.+

Amanda

Hi friends! Sorry for it, but I very need money! :(e

Smith

Wow%21%21%21+Good+job.+Could+I+take+some+of+yours+triks+to+build+my+own+site%3F%0D

Bill

Great site. I will bookmark for my sons to view as well!!!o

Smit

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.w

Sveta

Oh+o+ho%21+very+nice+site%21a

Jesus

It\'s a great and valuable site!

North Face Denali Jacket

Welcome to our North Face Jackets Sale online shop! North Face Down Jackets, with a history for many years, always be highly spoken of by people all over the world. The North Face Jackets were known for its premium warmth and stylish look, never out of fashion. It will keep you warm in the coldest days.

Here we are honestly provide you the best North Face Denali Jacket, North Face Denali Fleece Jacket, North Face Hoodie Jacket, North Face Pitaya Jacekts, North Face Realization Jackets. Besides, you can not only find North Face Jackets for adults, but also Kids North Face Jackets in our North Face Jacekts Online sale. Also you can find many other series of North Face Jackets in our North Face Jackets Sale online store. Just find what you like here. All North Face Down Jackets for you are in top quality and large discount, don’t worry about the quality and price, enjoy Cheap North Face Jackets.

North Face Jackets Sale, your reliable online shop.

North Face Jackets have become the first line of the brand North Face Coats, and their success is not measured in North Face UK action.North Face Outlet has had a long investigation and analysis, continuous The North Face Jackets improvement and enrichment has North Face Sale a huge trend The North Face Jacket to be listed as world-class jacket.The top quality and reasonable price of Mens North Face and Womens North Face are critical success factors. There's no doubt about North Face Hoodie,North Face Nuptse is a perfect outerwear.If you are wondering what to wear with a North Face Coat, look no further, because in The North Face Outlet, you'll find all kinds of Cheap North Face Jackets,North Face Parka, North Face Down,North Face Vest and so on, all of North Face Jackets On Sale, you can carry almost North Face Clothing in your closet. The North Face Fleece, one of the best selling North Face Jacket from North Face UK Outlet. Beware of this area of the cold weather, our North Face UK Sale also offer you the good design of North Face Down Jackets and North Face Fleece Jackets which is very warm.

As stars favor, recently it also proceed onto the screen. Exposures in much magazines, North Face Jackets For Men, North Face Jackets For Women such as stylish North Face Nuptse Jacket, comfortable North Face Fleece Jackets, warmest North Face Winter Jackets, North Face Down Jackets, North Face Metropolis Parka, distribute all much more compared to world. Now North Face Outlet Online offer a wide range of Cheap North Face and Discount North Face you may like, welcome to visit our North Face Store, Buy North Face Jacket here.