Idag är jag den personen jag vill vara..

52049-732Familjen..det allra viktigaste!

..och jag har de runt om kring mig jag betyder mest för och som betyder mest för mig..jag kunde inte vara lyckligare egentligen!
När jag var 15 år och hade anorexia var jag dock inte ett dugg lycklig och det är säkert är inte den människan som håller på att skicka bloggkommenarer under andras blogg namn  heller just nu...för det verkar verkligen inte sunt!!
Jag fick just en kommentar från stackars Hanna som inte fattar någonting av det här jag tog upp i mitt föregående inlägg...Det är inte hon som skrivit de här sakerna, jag har jämfört IP adresserna på de olka kommentareran jag fått underteckande med hennes bloggnamn!
Alltså...Lägg ner!=(Vem det än är..det är riktigt sjukt!!

 Självklart förstår man när man börjar blogga att små påhopp eller kritik av olika slag kan komma..mig gör det ingenting, jag tar gärna kritik! Men att börja skicka skumma kommentarer som inte har någon verklighetsförankning under andras bloggnamn.. har det väll ändå spårat ur BIG times??

TACK för alla snälla comments i mitt förra inlägg! Jag fiskade inte efter det utan ville bara skriva det jag skrev eftersom jag tyckte det var viktigt att ta upp ämnet! ......Men Tack (som sagt )så mycket!  =)
Jag kommer fortsätta  Blogga precis som förr och om någon har några problem med det så skriv gärna ett mejl till mig [email protected] eller en kommentar där du vågar stå för vem du är!Eller det allra enklaste..Läs inte min blogg om du inte gillar den så slipper du störa dig på mig;)!.

uppdatering: GOODIEBAGEN från Debenhams innehöll enlig min söta kompis Petra: Nya nr av Damernas Värld, En Estee Lauder Mascara, prover på hand &fotcreme, Loreals Shampoo & Balsam i reseförpackning, Nya Dove Invisible Deo:n, lite godis och DKNY Parfymprov....
Hmmm..ibland är det riktigt  synd att vara sjuk...men kul för er som var där med en så välfylld Goodiebag!!

Ciao!

PS :Omslaget är från Bara Barn mässan...vi har alltså tagit det på skoj och inte varit coverfamily på MAMA...Det finns dock sjuka människor överallt kan jag tala om!! När vi skulle få vårat omslag så var det någon som hade TAGIT DET på mässan...hmmm..Jag känner dock en tjej på Mama så vi fick ta ett nytt..Men HUR SICK ÄR INTEDET DÅ? Att någon går och tar ett foto på några man inte känner? Man slutar aldrig fööörvånas....
52 kommentarer
e

du var så sjukt lik annika jankell på "mamaomslaget"!

jessica

ja vissa likheter finns faktiskt med jankell..men du har grymt mycket bättre utstrålning. har oxå varit med om att folk har tagit kort från vår julskyltning där barnen får fotograferas med tomten..då tar folk kort på okända? barn..så deras föräldrar inte får korten..märkligt..kram

Fancy Desire

Oj vilket fint foto! Fancy Desire

Evelina

haha...jag trodde också det var Annika Jankell först:) Tycker inte ni e speciellt lika annars men på den bilden var det skrämmande....:) ursöta e ni!!

Viveca

söt bild! jag skulle passa på att fråga var du har infröskaffat "ramen" till dina tidningar? Är det en tavelram eller någon typ av tidskriftsställ? Ursnyggt, jag vill också ha....

Cassie

Vad häftigt med tidningsomslaget .. Tänk att göra sig själv på typ ELLE eller Vogue, åh, vad status !

hannahsthlm

e: ha ha..kanske skrattgroparna och håret?=)

jessica: Visst är det hel sjukt med foto stölder..man förstår ju liksom inte hur folk ooorkar;)?

Fancy Desire: tack:)!

Evelina: Ha ha...du med..jag och Annika kanske har våra likheter..har dock aldrig hört det förr;)!

Viveca: tack!:) Du kan köpa tidningsställen genom mig om du vill, du kan maila mig på [email protected]. Det är mitt ex som har designat dem , de kostar 495 kr och finns endast i vitt kvar. Ha det bra!=)

Linda

Men vad knäppt och elakt att kommentera med nån annas bloggnamn! Lite otäckt.

Sen vill jag säga att jag tycker du är väldigt stark som blivit frisk igen. Det var säkert en hård kamp. Beundransvärt!

Tinna

Tycker du verkar var en stark tjej som står för vad du tycker och tänker. Det finns alltid någon som stör sig på en, men dem/de presonerna borde sopa rent innanför sin egen dörr innan de hoppar på andra. Har oxå fått kritik på min blogg, men det bryr jag mig inte heller om, man skrver ju inte för att behaga allt och alla!

hannahsthlm

Linda: Ellerhur? riktigt scary med det där med kommentarerna!!=(

Tack för dina gulliga ord!:) Ha en trevlig helg nu! Kram

Tinna: Tack:)! visst finns det alltid någon som stör sig..det är bara att acceptera...man skriver som du sa verkligen inte för att behaga allt & alla, det är omöjligt! Ha nu en riktigt hääärlig helg! Kram=)

hannahsthlm

Cassie: åhh..visst vore det coolt att ha ett Vogue cover på sig själv hemma!:)

therese

nemen...har inte riktigt hängt me i va som hänt här men... ville bara säga att ja gillar din blogg (om du inte redan förstått det;) oavsett din ålder? va nu de skulle spela för roll ja... tycker du verkar hur rar som helst! kramar

M

Jag älskar din blogg, du och dina barn är verkligen ursöta! jag har själv lidit av anorexia men håller sakta men säkert på att bli bättre=), keep up the good work girl! kramar

hannahsthlm

Therese: åhh..Tack:) Vad gullig du är! Kram!

M: Tack så mycket:)Vad söt du är!!Hoppas du kämpar på och aldrig ger upp med din anorexia! Att ta sig tillbaka till livet är ingen lätt match!! Men ge inte upp...det går att bli helt frisk!LOVAR! Stor Kram till dig!/Hannah:)

suratanten

Va! Hade någon tagit ert kort? Helt sjukt ju.

Vilken härlig goodiebag det var:)

emmet

äh, vad spelar det för roll vilken ålder eller vad som helst. Skumt hela den här blogg-grejen med elaka kommentarer och liknande. Det är omoget & elakt givetvis! Jag tycker om att läsa din blogg även om jag inte är så kunnig om mode. Jag tycker att det är intressant att läsa om lite glammigare flickor än mig själv! Keep going strong. Kram!

kalle

Är det nån som tagit din bild och bloggnamn eller vad? Fattar inte,låter ju helt stört typ IQ dörrvakt.Det går ju att ta reda på!!Har en hacker kompis Stefan som kan spåra ursprungs adresser_ip-kod!!Vill du att jag ska kolla me han? Peace på bloggen!!
Höres på sön!k

Rebecca

Ahhh.. my lil favvo boy!! Sa sot med sitt kamera smile =) Saknar er massor, verkligen! Hoppas att ni kan komma till Sunny San Diego snart & halsa pa oss.. Det va sa kul att se er igen nar jag va hemma men tiden gick absolut for snabbt!! Onskar att vi bodde lite narmare! Love Ya! Puss Puss!

kalle

Har Becca en blogg ?
H/Kalle

Rebecca

Also, du e jatte snugg i den posen!! see, it's not only the other pose that's workin out for u! U look like a whole model fam!!

Sofia

Här är man borta från blogvärlden en endaste dag och vad händer? Herregud, jag hänger inte med... hur beter sig folk egentligen!!?? Idioter!!

Väldigt fin Mama-bild förresten!!! =)

hannahsthlm

suratanten: ellerhur! verkligen heeelt sjukt att det där stoora kortet gick upp i rök..inget man smusslar med sig direkt..men men..det hände;)!
Visst lät Goodiebagen roolig, synd att jag missade min, men det går säkert fler tåg..kram!

emmet: åhh..tack:) Vad kul att du gillar min blogg, det uppskattar jag mycket:) Ha en riktigt trevlig helg! Kram!

kalle: Läs tidigare inläggen jag skrivit så förstår du...Allt bra med er? =)(det hoppas jag veeerkligen,saknar dem massor ju..)Och..neej..Becca har ingen blogg;)!

Rebecca: Nu lutar det väll åt att det bara blir mammsen som åker i Maj...men det kanske är lika bra så får ni två riktigt umgååås=)! Jag kommer i höst istället eller i slutet av sommaren..det blir nog bättre så! saknar dig massor, känns strange att du var hemma så kort ju=( Hoppas Robbie är ok att att det går bra med hans CD=) Puss!
ps. jag gillar den andra posen meeera..men det vet du...; tack ändå...Love!

Sofia: ha ha..jaa..bloggvärlden kan ha tvära kast sometimes..Det här som skedde var strange, vi får hoppas det inte upprepas..verkligen!

Kul att du gillade Mama bilden! Ha en riktigt trevlig helg! Kram!

Amira

Jag begriper mig inte på såna människor som ska hållar på så... Varför inte stå för sin åsikt och skriva sitt eget namn? Bry dig inte om sånt, Hanna. Fortsätt blogga, för jag gillar i alla fall vad jag läser! ;)

Hanna

tack! :) fint kort!

Estelle

Jättefint omslag, ni skulle verkligen platsa där!

sofiemadelene

Haha, igår kollade jag bara snabbt på bilden, jag lästa aldrig texten. Så jag har kollat igenom tidningställen extra noga idag för att kolla om du var med, men eftersom du inte var det tänkte jag bara att det nya nr säkert inte har kommit ut än. Blir lätt ganska kul när man läser allt sen. Haha

Mocca

Usch obehagligt att ngn tog ditt kort :(
Men tur att du fick ett nytt.
Hm.... har inte Mama hört av sig än och vill ha er på omslaget? För det var verkligen jättefint!!

hannahsthlm

Amira: Tack:) Kul att höra!Tack för dina gulliga ord!
Neej..jag bryr mig inte särskilt om såna här påhopp MEN tyckte dock det var viktigt att ta upp det så att vi alla kan hålla lite koll så sånt här inte ska få passera obemärkt! Att skicka kommentarer under andras bloggnamn är verkligen sick=(
Hoppas du har en riktigt bra helg! Kram!

Hanna: Hoppas du inte tog år dig av det som hände..Tycker verkligen det var tråkigt för dig! Kram!

Estelle: åhh..Tackar:)!

Sofiemadelene: ha ha..är det sant?! =;) Vad komiskt!:) Kram!

Mocca: Ja det var tur att vi kunde ta ett nytt!
Ha ha..Jag väääntar fortfarande på att MAMA ska höra av sig..Ha det bra! Kram!

Askungen

Sött sött!

hannahsthlm

Askungen:Tack=)!

8ball

is very interesting site...

Britney

Nice site its very interesting site! your site is fantastic.B

analbleaching

Hello, nice site

Katie

Fascinating+site+and+well+worth+the+visit.+I+will+be+backe

Jooni

Hello+admin%2C+nice+site+%21+Good+content%2C+eautiful+design%2C+thank+%21+

Elizabeth

Very good site! I like it! Thanks!d

Marilyn

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP. excellent site i really like your stuff.r

Hillari

Cool!.. Nice work...

Kim

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it.e

Helga

I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work, greetingso

Park

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!t

Jones

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP. excellent site i really like your stuff.

Marilyn

Thank you for your site. I have found here much useful information...+

Helga

Wonderful pages! Keep up the grat work.e

Jennifer

It\'s a great and valuable site!2

Britney

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!i

Park

I enjoy your site very much! THANK YOUt

moncler jacket

During the 1980s <a href="http://www.monclerjacketsuk1.com/" >Moncler Jacket</a> began after a fashion to go <a href="http://www.monclerjacketsuk1.com/" >Moncler Jackets UK</a> with people who wear their <a

Pandora Charms

Pandora Charms help to make good jewelry purchases for the items should have an eye-catching design that reflects an excellent quality of craftsmanship offered by Pandora Australia online store, which is why Pandora Jewelries are a good start for your collection. For assurance, you can even ask the countless number of people who have professed to the excellent attributes of these Pandora Charms Jewellery.

Pandora Beads and Pandora Bracelets have been known to use the best gemstone around making them more attractive to prospective buyers. Perusing over the Pandora Charms and Beads Accessories catalogues, one can distinguish the cutting-edge design utilized for every piece of gold Pandora Charms Jewelry. And while the Pandora Bracelets Jewelries continue to improve the traditional jewelry styles to create fresh designs for its customers, it has likewise maintained a classic accent on every jewelry item available.

Anonym

<a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/"><strong>Canada Goose Jackets</strong></a> produced by the <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/products_all.html">Canada Goose</a> company is a popular outdoor clothing to cater the hikers, skiers, wilderness chic, snow boarders, and endurance athletes. We all know <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/specials.html">Canada Goose Jacket</a> is the most popular brand worldwide. <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/canada-goose-chilliwack-mens-c-66.html">Canada Goose Chilliwack</a> are always are emblem of fashion and beauty. In addition, <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/products_new.html">Canadian Goose Jacket</a> can keep you warm and dry in any rainy or snow day. <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/featured_products.html">Canada Goose Parka</a> seem as the city-windbreaker. Designers know the requirements of customers who take style and functionality of <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/canada-goose-men%C2%92s-snow-mantra-maize-p-192.html">Canada Goose Coat</a> into account. That is why<a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/"><strong> Canada Goose Coats</strong></a>could win a precious position in competition with other brands in the same field. <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/canada-goose-skreslet-parka-mens-black-p-188.html">Canada Goose Trillium Parka</a> are one of the best on <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/"><strong>Canada Goose Jacket Sale</strong></a> which can provide in many colors and styles. Now you could easily to buy <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/canada-goose-expedition-mens-c-67.html">Canada Goose Expedition </a>from <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/">Canada Goose Online</a> stores from <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/specials.html">Canada Goose Outlet</a>, including many professional online shops where could also provide you the <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/canada-goose-chilliwack-womens-c-68.html">Canada Goose Jackets Toronto</a> with top quality and reliable after-sales service. All the <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/">Canada Goose Sale</a> including <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/canada-goose-mens-yorkville-park-black-p-191.html">Canada Goose Trillium</a> and <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/canada-goose-expedition-womens-c-69.html">Canada Goose Expedition Parka</a> are assured of free shipping and no sale tax. Longer length provides an additional level of coverage, while goose’s feather are filled in <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/products_new.html">Canada Goose Toronto</a> which will keep people warm all the time! <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/">Buy Canada Goose</a> from <a href="http://www.canadagoosejackets2012.com/featured_products.html">Canada Goose Montreal</a> online stores, enjoy best service. Welcome!

No need to ask if someone who did not know <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/products_all.html">Canada Goose</a>.This very famous <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/">Canada Goose Brand </a>is widely known by so many people,especially for people who live in cold places.People who are live or plant to go travel to some countries that are in cold weather would like to take a very warm <strong><a href="http://www.canadagooseparkauk.net/">Canada Goose Parka</a></strong> with them which can help them go through the cold temperature easily.With best and authentic quality Canada Goose made <strong><a href="http://www.canadagooseparkauk.net/">Canada Goose Jackets</a></strong>,people always can feel warm and sofe comfortable when wearing <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/products_new.html">Canada Goose Coats</a>. <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/featured_products.html">Canada Goose Winter Jackets</a> are sure the first choice for people when they are planing to buy winter clothes.Nowadys,more and more online <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/canada-goose-women-expedition-c-8.html">Canada Goose Parka Sale</a> store opened online to offer people more choices if they would like to buy Online Canada Goose Parkas or <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/">Canada Goose Sale</a> Jackets.But there is one very nice online shop named <strong><a href="http://www.canadagooseparkauk.net/">Canada Goose UK </a></strong>Parka shop which launch so many warm and comfortable wearing <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/uk-canada-goose-men-parka-c-12.html">UK Canada Goose Men Parka</a>, <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/uk-canada-goose-women-parka-c-13.html">UK Canada Goose Women Parka</a>, <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/uk-canada-goose-baby-parka-c-14.html">UK Canada Goose Baby Parka</a>, UK Canada Goose Youth Parka, <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/uk-canada-goose-trillium-parka-c-6.html">UK Canada Goose Trillium Parka</a>, <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/uk-canada-goose-chilliwack-parka-c-2.html">UK Canada Goose Chilliwack Parka</a>, <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/canada-goose-expedition-parka-c-3.html">Canada Goose Expedition Parka</a>, <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/canada-goose-women-jackets-c-7.html">Canada Goose Women Jackets</a>, <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/uk-canada-goose-gloves-c-11.html">UK Canada Goose Gloves</a> and <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/canada-goose-accessories-hat-c-15.html">Canada Goose Accessories Hat</a>,ect.Anything you need in winter even other cold days,you can buy it from this UK Canada Goose Parka Online shop.The good news is you can enjoy all UK Canada Goose Jackets and other wearings with no shipping fee and no sale tax.You just need to login <a href="http://www.canadagooseparkauk.net/">www.canadagooseparkauk.net</a>,then you can get your satisfy Canada Goose wearing.

North Face Denali Jacket

Welcome to our North Face Jackets Sale online shop! North Face Down Jackets, with a history for many years, always be highly spoken of by people all over the world. The North Face Jackets were known for its premium warmth and stylish look, never out of fashion. It will keep you warm in the coldest days.

Here we are honestly provide you the best North Face Denali Jacket, North Face Denali Fleece Jacket, North Face Hoodie Jacket, North Face Pitaya Jacekts, North Face Realization Jackets. Besides, you can not only find North Face Jackets for adults, but also Kids North Face Jackets in our North Face Jacekts Online sale. Also you can find many other series of North Face Jackets in our North Face Jackets Sale online store. Just find what you like here. All North Face Down Jackets for you are in top quality and large discount, don’t worry about the quality and price, enjoy Cheap North Face Jackets.

North Face Jackets Sale, your reliable online shop.

North Face Jackets have become the first line of the brand North Face Coats, and their success is not measured in North Face UK action.North Face Outlet has had a long investigation and analysis, continuous The North Face Jackets improvement and enrichment has North Face Sale a huge trend The North Face Jacket to be listed as world-class jacket.The top quality and reasonable price of Mens North Face and Womens North Face are critical success factors. There's no doubt about North Face Hoodie,North Face Nuptse is a perfect outerwear.If you are wondering what to wear with a North Face Coat, look no further, because in The North Face Outlet, you'll find all kinds of Cheap North Face Jackets,North Face Parka, North Face Down,North Face Vest and so on, all of North Face Jackets On Sale, you can carry almost North Face Clothing in your closet. The North Face Fleece, one of the best selling North Face Jacket from North Face UK Outlet. Beware of this area of the cold weather, our North Face UK Sale also offer you the good design of North Face Down Jackets and North Face Fleece Jackets which is very warm.

As stars favor, recently it also proceed onto the screen. Exposures in much magazines, North Face Jackets For Men, North Face Jackets For Women such as stylish North Face Nuptse Jacket, comfortable North Face Fleece Jackets, warmest North Face Winter Jackets, North Face Down Jackets, North Face Metropolis Parka, distribute all much more compared to world. Now North Face Outlet Online offer a wide range of Cheap North Face and Discount North Face you may like, welcome to visit our North Face Store, Buy North Face Jacket here.