Den mer Transparenta Looken...

52049-661

..har vi då här ovan....jag VET...det syns inte såå stor skillnad på bilderna(den matta looken i förra inlägget och denna)..MEN den här looken är rätt mycket mer transparent live..., lagom täckande till dagtid tycker jag!
Ni ser även min nya Busnel kavaj (nåja ..liite av den..)på bilden! Även ett "konstverk "aV Lilla-E i bakgrunden...=)
Vill ni se produkterna jag använt på större bild..klicka bara på lilla bilden!
(Även om jag sminkar mig till vardags så kör jag inte alltid lika genom tänkta makeuper varje dag...=)

Det här har jag använt till looken:

1. Har haft lite lite olja från KATARINA HÅKANSSON till att börja med innan fuktcremen (älskar den oljan som gör huden mjuk och torkar in snabbt MEN använd sparsamt!)
2. Sedan DIOR Hydra Action som fuktcreme (väldigt bra, en av mina favoriter!)
3. Har använt MAC Fast response eye creme under ögonen..perfekt om man varit uppe lite länge (som jag var igår kväll) och vaknat tidigt..
4.Har använt  CLINIQUE Total Turn Around istället för primer! Gör att huden blir relativt matt och visar huden från sin bästa sida..perfekt undeer make istället för primer emellanåt!
5.Idag prövade jag ett prov jag fått på LANCOME Adaptive nr 3 som foundation..rätt ok tycker jag..men jag kommer nog inte köpa den, lagom transparent dock men ändå täckande för dagsbruk!
6. Concealer penna från YSL..den klassiska Touche Eclat i nr 2 (den ljusaste..de har lite konsig nummer ordning..)
7.DIOR löspuder över för att matta ner och fixera! (även om du vill ha en rätt transparent look, använd lite puder..det blir för blankt annars!)
8.Har använt cremerouge för en mer transparent känsla, idag blev det LANCOME Blush Focus nr 08 Marshmallow..älskar färgen!
9.Runt ögongloben närmast fransraden uppe och nere i ytterkant har jag använt CLINIQUE Quickliner for eyes i nr 02 Smokey Brown .
10.Mascaran jag använt är först HELENA RUBEINSTEIN Lash Queen Feline Brown (min favorit) SEDAN har jag toppat med ett lager av CLINIQUE High Impact Mascara Black (är ej med på bilden..glömde)
Ett smart tips är att mixa mascaror till önskat resultat! Använder du LITE brun först och sedan LITE svart blir resultatet mörkt men inte lika hårt som om du endast använder svart!
11.Till ögonbrynen har jag använt samma penna som till MATTA Looken, Lancome Cranyon Kohl Surcils Brun och äöven lite brynfix från The Body Shop(är ej med på denna bild)
12. För att få lite skön glans och skimmer till KVÄLLSLOOK kan med fördel DIOR Diorshow powder användas som highlighter på kinder och decolletage..Det är en liten söt puff som man puffar fram lagom mycket lätt skimmrande puder med! Jag tycker man kan använda LITE till vardags till transparenta looken..men bara lite på kinderna..här ovan har jag använt nr  004  Peche Spotlight.
13. till Läpparna har jag först använt LANCOME Longlasting lipstick i nr 375 (är ej med på bild..hade lite bråttom när jag fotade)..och sedan CLINIQUE lipgloss nr 23.

VOILA...
Har ni några makeup frågor så svarar jag så gott jag kan!

Hoppas ni har fått lite tips och inspiration av detta;)!
Nu ska jag fixa Lördagsmiddag!

Ciao!
67 kommentarer
Kim

Vilken fin make-up :) Du ser ut att ha väldigt fin hy. Trevlig kväll :)

Pontus

Nej du... min kommentar i askungens blogg handlade INTE om gästraggande... hur mycket än man vill få det till detsamma.
Det handlade om att jag tycker det jag skrev.
Sedan att jag hade för lite info för att tycka nåt annat, det står att läsa i hennes och min blogg nu.

Sedan ska jag erkänna att mitt tyckande aldrig kommer att sluta, och jag kommer aldrig skita i att tala om det heller...

Din blogg försvinner i mängden bland alla andra modebloggar. Det är synd.
Men det är ju min subjektiva åsikt.. inte en objektiv sanning.
Lycka till då då då.

P

Vintage*Jessica

KATARINA HÅKANSSON Vart har du fått tag i den oljan ?
anv'änder mig av indiska olja och en från Daniel Juovace ett serum skita bra och doftar gott ;) kul att kika in duktig du e på att sminka dig hade du jobbat som make up artist eller hur var det ?

ska kika film kikar in sen skepp och hoj :) varm oboy hahahha :)

hannahsthlm

Kim: Tack..=)jag vet inte om jag har så fin hy direkt men jag är iallafall bra på att ta hand om den;)!

Pontus: ha ha..det var skönt att höra att ni verkar rett ut det dära ;)!påhopp utan grund är ju inte speciellt trevligt!
Tror inte min blogg försvinner i mängden av modebloggar för det är ingen annan som har en lika dan såå det borde blir nog svårt..sen finns det säkert de som inte gillar min blogg, men det är en annan sak än att försvinna i mängden MEN..du har självklart rätt till din subjektiva åsikt, den kan aldrig någon ta ifrån dig!

Ha en bra helg & Lycka till du med=)!

VintageJessica: Katarina Håkansson kan man köpa på C/O stockholm eller på www. smashing.se, hennes produkter är verkligen awesome=)!
Jaa..jag är ju makeup artist så smink är ju vardag för mig, men jag tycker grunden är lika viktig för ett bra resultat som att använda fancy ögonskuggor etc. Det kan göra stooor skillnad att använda rätt basprodukter!
Hoppas du och din family har en trevlig Lördagskväll!=)

frida

Jättesnyggt! och vilken snygg färg på läpparna!
Det är så bra med alla dina smiktips. Fortsätt så;)

hannahsthlm

frida: Tack gumman:)!
Jag kommer fortsätta med mina sminktips, var så säker, jag kan helt enkelt inte låta bli;)!

therese

kan du inte fota hela busnel:en nån dag du får tid...o fotografen lust;)

hannahsthlm

Klart jag kan..hinner säkert göra det någon gång under morron dagen..kika in;)!

hannahsthlm

therese: kommentaren ovan var såklart till dej=)!

Gloom

Är du som Julio Eglesias som alltid vill bli fotograferad från samma sida?

hannahsthlm

Gloom: ho ho..klart jag är;)!

karin

inget illa menat nu! men har du injicerad botox i ansiktet?

miss Carleonleon

Jag skulle jättegärna vilja se en helbild på dig i din Busneljacka. Min mamma hade en en gång när jag var liten men jag gillade inte knapparna så jag klippte bort dom och satte dit nya ... hrmm, ångrar jag mig nu tror du?

Sofia

Jag gillar den här maken skarpt! Supersnyggt! Du fick verkligen till en slags strålande porslinshy, jag är avis..!

Dodo

va roligt att du har olika sminker..
jag är så trist och sminkar mig likadant jämt, dvs. väldigt tråkigt vid finare tillfällen..

hannahsthlm

Karin: ha ha..det är roligt att alla lite udda kommentar om mitt utseende alltid är anonyma;)! Ser det verkligen ut som jag har botox?`Tack för "komplimangen" i sånafall=)!

miss Carleonleon: åhh..jag LOVAR att försöka hinna med en Busnel jacke bild innan vi drar till Sälen..håll utkik;)!Åhh..tråkigt med knapparna, jag tycker de är riktigt snygga MEN det kan väll vara snyggt med andra knappar oxå,eller?=)Tror den är fin ändå!

Sofia: Tack gumman! Vad roligt att du gillade den!:)

Dodo: åhh..du är säkert jättefin i din sminkning, det är ju roligt när man hittar nån man trivs med..man behöver ju egentligen inte ändra grunden så mycket mellan vardag och fest, man kan ju bara ha en eyedust eller rolig skugga till fest så blir det ju lite variation;)! kanske kommer något inlägg framöver (efter Sälen) om hur man enkelt kan göra om en vardagsmake till en festmake!=)

Vintage*Jessica

Tack tjejen funderar på att köpa den oljan nu :) tack tack :) hur mycket kostade din du beställde inte din väl..?

irmeli

tjena! Vad roligt att du är en hejare på smink! vad kan du ge mig för tips som ska gifta mig i sommar. Vad bara måstejag ha för smink på dagen D. Min kompis ska sminka mig, hon jobbar på Kicks. Men det är jag som sköter inhandlandet av smink.

irmeli

och nej Pontus hannah försvinner inte i mängden!

hannahsthlm

Vintage Jessica: Den kostade 400 kr tror jag det var på C/O stockholm, har du kollat på www. smashing.se vad de tar för den där? Kram!

irmeli: åhh..vad smart att din kompis jobbar på Kicks så du slipper gå till någon salong eller så på den stora dagen!Det är ju svårt att rek. produkter när man inte har personen "live" framför sig..men generellt gäller ju att ha så ljusa och ljuva färger som möjligt (men det vet du ju redan). Något som jag tycker är fint är att satsa på ögonen, alltså bara ha någon skugga som knappt syns och sen förstora ögonen med softad kajal ,vanlig mascara och sen "styckefransar" (lösögonfransar sm man sätter fast en i taget)..man kan tex. ha fem styckefransar på varje öga, snyggast blir om man sätter dem "längst mot öronen"..du fattar vad jag menar..för den rätta oskuldsfulla bambi looken!
Har man liiiite ögonskugga kan man satsa på munnen också...välj bara ett longlasting läppstift och kanske sedan ett läpplack så att maken håller för kyssar..och om du kan..skippa läppenna eller köp en genomskinlig som finns lite här och var nu...tråkigt om man ska avstå från brälloppskyss för makeupens skull;)!

Vintage*Jessica

Hannavet du hur ögonfranförlängning funkar och om det funkar ? som ska hålla ett bra tag ut lovar dom men ska man våga testa ? :)

Mvh J Igen skrattar Hoppas att det går bra packa jag håller på pyssla och dona :)

irmeli

Nä, inte vill man avstå från kyssarna! Det ska ju bli många under dagen! Har långa ögonfransar som de tär, men kanske man ska satsa på fransarna ändå. Tack för tipsen Hannah. Och ja, det är superskönt att kompisen är med. Hon kan ju bättra på maken under dagen också (har hon lovat:))

Liz

ÅH, så SNYGGT :D Hoppas också du fortsätter med dina sminktips å så ;) jättekul att få se bilder på sminkningarna också :) Det ser så himla fint ut på dig & din hy ser verkligen helt flawless ut!

Förästen, jag har lääääänge varit på jakt efter en foundation jag ska trivas med och haft många som jag inte vart nöjd med (nu senast dermlalogicas som ska vara vårdande .. treatmenat foundation, tyvärr var det bortslösade 400 kr!) men efter dina hyllningar av Dior Pure Light så slog jag till...

.. Måste bara säga TACK för tipset :) det är ju en jungel av sminkrpodutker där ute & ALLA märken vill sälja just sina, så svårt att hitta rätt.. Men jag tror jag har det nu :) Den är UNDERBAR!!!

du e så duktig på det du gör :)

hannahsthlm

Vintage Jessica: åhh..har funderat på det där med ögonfransförlängning oxå..vet dock ej hur det funkar;)!Kan tänka mig att det funkar bra om man inte använder mascara..men jag tex. är en mascara junkie så mina skulle säker lossna av all mascara remover etc.Kan tyvärr varken rek. eller ej..Lycka till)( Men visst låter det lockande;)..

hannahsthlm

irmeli: du får gärna fråga mer om du undrar över foundation, puder etc. framöver..basen är såklart superviktig! Ska tänka lite i Sälen om jag kommer på nån produkt som du absolut inte får missa till ditt bröllop;)...Dior loose powder och Dior pure light foundation samt smashbox primer är produkter jag kommer på såhär på rak arm..men ett fast puder behövs oxå (helt transparent) för man víll ju inte få löspuder av misstag på klänningen;)!Glad Påsk, ta hand om Pillerill=)!

Liz: Tack:)! åhh..vad mycket snälla saker du skrev och såklart fortsätter jag med mina makeup tips! Nu åker jag ju till Sälen MEN efter påsk kommer nya tips och makeuper,håll utkik;)!
Vad kul att höra att du köpte Pure Light och blev så nöjd, den har jag använt nästan dagligen i tre år, absolut den bästa i min "foundation garderob"!
Det är inte alltid lätt att hitta rätt där ute i makeup djungeln precis;)!
Ha det bra och en riktigt Glad Påsk!

Malin

Åhh, vilken härlig vårsminkning! Du ser ut att ha en hy to die for!

Angela

Hej! Jag har lite funderingar på att köpa MAC Fast response eye creme och såg att du använt den. Vad är ditt omdöme? Har du andra favvisar? Har påsig hy under ögonen och börjar få kråksparkar (34 år). Jättetacksam för svar! GLAD PÅSK Ps. En perfekt sida för en sminktok för mig :)

hannahsthlm

Malin: åhh..Tack:)!

Angela: Alltså angående Mac Fast response så är den bra att ha i badrumsskåpet absolut!!Perfekt under makeup som primer för ögon partiet, men den är inte djupverkande utan endast kosmetisk! Men jag tycker absolut du ska satsa på en tub och ha under makeup för att dölja påsar och linjer MEN sen bör du ha en "vanlig " ögoncreme också. Jag gillar Force C ögon gele från Helena Rubinstein och YSL Conture Expert yeux. Be om prover så kan du testa hemma innan köp! Lycka till!:)

8ball

is very interesting site...

Vasilii

i love this site.

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Sveta

http%3A%2F%2Ffm7.biz%2Fpio+%2D+gay%2Danal%2Dsex%2Dtip%0D%0Aa

Sveta

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it.

Hillari

Nice site... Cool guestbook...T

Kim

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.o

Amanda

I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work, greetings

Jesus

Just+serfed+in.+Great+site%2C+guys%21e

Urii

This is very interesting site...+

Jooni

Hi%2C+all.+Nice+site...I+really+like+your+site+%21+Good+job+man.e

Britney

Thank+you+for+your+site.+I+have+found+here+much+useful+information...1

Jones

Pretty+nice+site%2C+wants+to+see+much+more+on+it%21+%3A%29w

Urii

This+site+is+really+superb%21%21%21+Thank+you+for+you+work%21+Good+Luck

Meteor

Wonderful+and+informative+web+site.I+used+information+from+that+site+its+great.h

Elza

Oh o ho! very nice site!g

Bob

I consider that beside Your site there is future!.

Sveta

Hello people! Nice site!=

Sveta

You+have+an+outstanding+good+and+well+structured+site.+I+enjoyed+browsing+through+it.o

Jesus

Sentimental and nostalgic. Great.n

Svetlana

Nice site its very interesting site! your site is fantastic.i

Bush

I you all love!e

Bob

This website is Great! I will recommend you to all my friends. I found so much useful things here. Thank you.o

Jennifer

Thanks+so+very+much+for+taking+your+time+to+create+this+very+useful+and+informative+site.+I+have+learned+a+lot+from+your+site.+Thanks%21%21r

Svetlana

Oh o ho! very nice site!/

Joon

Found your site in google, and it has a lot of usefull information. Thanx.½

Keno

A fantastic site, and brilliant effort. A great piece of work.t

Amanda

Hello admin, nice site ! Good content, eautiful design, thank !

Jones

You guys do a wonderful job! Keep up the good work!!!.

Vasilii

Great Site - really useful information!l

Svetlana

Hello people! Nice site!1

Amanda

Interesting web page is, i\'ll see you later one more timer

Britney

I consider that beside Your site there is future!a

Vasilii

Hello people! Nice site!l

Bush

Looking for information and found it at this great site...+

Elza

This website is Great! I will recommend you to all my friends. I found so much useful things here. Thank you.e

Smith

Fascinating site and well worth the visit. I will be backf

Bill

Oh o ho! very nice site!o